Coronavirus ***UPDATE***

Eerdaags een afspraak bij ons?

In verband met de ingrijpende ontwikkelingen m.b.t. de Corona besmettingen zijn wij genoodzaakt om de praktijk slechts heel beperkt open te stellen. Dit doen wij op advies van het RIVM en de beroepsorganisaties (o.a. KNMT en NVvO). Dit betekent dat in principe alle afspraken t/m 5 april komen te vervallen.
Bij spoed en pijn zorgen wij ervoor dat dit verholpen wordt, mits er geen sprake is van luchtwegklachten en of koorts. Wij blijven ook gewoon telefonisch bereikbaar.
Ook nemen wij eerdaags contact met u op om af te spreken hoe verder te handelen.
Heeft u vragen, mail ons dan (receptie@orto.nl) en wij reageren zo spoedig mogelijk. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het gebruikelijke nummer: 0165 558889.

Hebben wij met u een afspraak gemaakt, komt u dan bij voorkeur alleen bij ons binnen, gebruik overvloedig gedurende 30 seconden handalcohol welke bij de ingang beschikbaar is en neem plaats in de wachtkamer op tenminste 1,5 meter van andere patiƫnten.

Behandeling kan uitsluitend plaatsvinden wanneer u geheel gezond bent, dus ook vrij bent van verkoudheid en/of hoesten en zeker geen koorts heeft.