Coronavirus ***UPDATE 28 april***

Eerdaags een afspraak bij ons?

Op advies van de beroepsorganisaties (KNMT en NVvO) hervatten we, met inachtneming van de extra voorschriften die momenteel gelden in verband met het Corona-virus en met alle noodzakelijke voorzichtigheid, onze activiteiten.

Vóór 16 maart gemaakte afspraken in de periode tot 1 juli komen te vervallen. Wij maken met iedereen die in deze periode een afspraak heeft staan persoonlijk een nieuwe afspraak.
Dit opnieuw plannen duurt wel enige weken!
Is er sprake van last of ernstig ongemak van de apparatuur, aarzel dan niet om ons te bellen op 0165-558889.   

Wanneer u andere vragen heeft over uw behandeling stel ze dan bij voorkeur via een e-mail aan receptie@orto.nl en liever niet telefonisch.

Hebben wij met u een afspraak gemaakt, komt u dan bij voorkeur alleen bij ons binnen, was uw handen bij de entree en gebruik de u aangeboden mondspoeling (waterstofperoxide 1 %) volgens de instructies van de assistente. Na binnenkomst eerst bij het aanmeldscherm overvloedig handalcohol gebruiken en neem na het aanmelden plaats in de wachtkamer op tenminste 1,5 meter van andere patiënten.

Behandeling kan uitsluitend plaatsvinden wanneer u geheel gezond bent, dus ook vrij bent van verkoudheid en/of hoesten en zeker koortsvrij bent.
Tevens mag u in de laatste 14 dagen niet in contact geweest zijn met een met Corona besmette persoon en indien u zelf een Corona besmetting heeft gehad dan moet u tenminste 14 dagen geheel klachtenvrij zijn.