Coronavirus

Eerdaags een afspraak bij ons?

Patiënten komen bij voorkeur alleen bij ons naar binnen. Bij een eerste consult en behandelplanbespreking bent u natuurlijk in de behandelruimte welkom. Bij vragen tijdens de behandeling meld u deze dan bij de receptioniste.
Gebruik overvloedig handalcohol voordat u binnen komt. De dispenser hangt links voor de entreedeur. Gebruik bij het aanmeldscherm wederom handalcohol en neem na het aanmelden plaats in de wachtkamer op tenminste 1,5 meter van andere patiënten.

Behandeling kan uitsluitend plaatsvinden wanneer u geheel gezond bent, dus ook vrij bent van verkoudheid en/of hoesten en zeker ook koortsvrij bent.
Tevens mag u in de laatste 14 dagen niet in contact geweest zijn met een met Corona besmette persoon en indien u zelf een Corona besmetting heeft gehad dan moet u tenminste 14 dagen geheel klachtenvrij zijn.

Hebben wij met u een afspraak gemaakt, komt u dan bij voorkeur alleen bij ons binnen, gebruik overvloedig handalcohol voordat u naar binnen gaat. De dispenser hangt links voor de entreedeur. Gebruik bij het aanmeldscherm wederom handalcohol en neem na het aanmelden plaats in de wachtkamer op tenminste 1,5 meter van andere patiënten.

Behandeling kan uitsluitend plaatsvinden wanneer u geheel gezond bent, dus ook vrij bent van verkoudheid en/of hoesten en zeker koortsvrij bent.
Tevens mag u in de laatste 14 dagen niet in contact geweest zijn met een met Corona besmette persoon en indien u zelf een Corona besmetting heeft gehad dan moet u tenminste 14 dagen geheel klachtenvrij zijn.